Μόνο ξύλο!


Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τις εικόνες εξευτελισμού απέναντι στους διαδηλωτές:

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διετάχθη η διερεύνηση από τους εσωτερικούς μηχανισμούς ελέγχου, των καταγγελιών που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τα επεισόδια στα Εξάρχεια, την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι όλο το δημόσιο υλικό, έντυπο και ψηφιακό, είχε το Σάββατο αποσταλεί από το Αρχηγείο στον Συνήγορο του Πολίτη, για τις δικές του κατά νόμο ενέργειες.

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας επικοινώνησε σήμερα με τον Συνήγορο του Πολίτη, επισημαίνοντας τη βαρύτητα του θέματος για το Σώμα και ζητώντας την κατά προτεραιότητα εξέτασή του.

ΕΛ.ΑΣ. – 09/12/2019

Η ανακοίνωση του Μιχ. Χρυσοχοΐδη για την αυθαιρεσία των μπάτσων:

Ο εξευτελισμός της ανθρώπινης προσωπικότητας δεν είναι νοητός ποτέ, πουθενά, από κανένα και με οποιαδήποτε δικαιολογία. Τελεία και παύλα.

Όταν συμβαίνει, η Αστυνομία -που είναι περήφανο σώμα, που εφαρμόζει το νόμο και κατά συνέπεια οφείλει να προστατεύει και τα ανθρώπινα δικαιώματα- έχει τη δύναμη να το αναδείξει και να το αντιμετωπίσει.

Κανένα βίντεο, παρά τη δύναμη της εικόνας δεν θα το αλλάξει αυτό. Πολύ περισσότερο δεν θα περάσει ο φαρισαϊσμός που ξεχείλισε, μετά την πρώτη φορά εορτασμό, χωρίς καταστροφές, των επετείων 17ης Νοέμβρη και 6ης Δεκεμβρίου.

Μ. Χρυσοχοΐδης – 09.12.2019

Ενώ όπως φαίνεται, το σύστημα έχει παραμείνει το ίδιο όλα αυτά τα χρόνια, ανεξαρτήτως κυβερνήσεων…

δημιουργία από τον Γενάρη του 2019

Πηγή: jodi.graphics

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το