Την εργοδοσία των super market «Φλεβάρης» που απειλεί με απόλυση όσους εργαζόμενους δεν δουλέψουν την αργία του Δεκαπενταύγουστου καταγγέλλει το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ρόδου.

Σημειώνει πως «σύμφωνα με καταγγελία των εργαζομένων στην Αρχάγγελο η εργοδοσία ειδοποίησε τους εργαζόμενους που δουλεύουν στο συγκεκριμένο κατάστημα ότι θα δουλέψουν στις 15 Αυγούστου», ωστόσο «όλοι οι εργαζόμενοι αρνήθηκαν να δουλέψουν και η εργοδοσία τους απείλησε με απόλυση».

Οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε καταγγελία στο Σωματείο, αλλά και στην Επιθεώρηση Εργασίας.

To Σωματείο Ιδιωτικών υπαλλήλων Ρόδου καταγγέλει την εργοδοσία των Sυper Market ΦΛΕΒΑΡΗ για απειλή με απολύση των εργαζομένων να δουλέψουν στις 15 Αυγούστου ημέρα υποχρεωτικής αργίας

Η Ανακοίνωση του Σωματείου

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΡΟΔΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ SOUPER MARKET ΦΛΕΒΑΡΗ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΗΜΕΡΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ.

Σύμφωνα με την καταγγελία των εργαζομένων του S.MARKET ΦΛΕΒΑΡΗΣ στην Αρχάγγελο η εργοδοσία ειδοποίησε τους εργαζόμενους που δουλεύουν στο συγκεκριμένο κατάστημα ότι θα δουλέψουν στις 15-8 ημέρα Πέμπτη εορτή της ΠΑΝΑΓΙΑΣ που είναι από τις ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ αργίες του έτους .Όλοι οι εργαζόμενοι αρνήθηκαν να δουλέψουν και οι εργοδοσία τους απείλησε με απόλυση .

Μετά από αυτό οι εργαζόμενοι το κατήγγειλαν στο σωματείο μας αλλά και στην Επιθεώρηση Εργασίας. Οι ελεγκτικές αρχές και υπηρεσίες να πράξουν τα δέοντα για την ασφάλεια των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Επίσης προειδοποιούμε την εργοδοσία των S.Market ΦΛΕΒΑΡΗ ότι τέτοιες πρακτικές σε βάρος των εργαζομένων δεν πρόκειται να περάσουν ,και ότι θα βρουν μπροστά τους το Σωματείο μας.

Διαβάστε και αυτό:

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το