Καταγγέλλουμε τη στάση της Συγκλήτου και των Πρυτανικών αρχών, που αρνήθηκαν να παραχωρήσουν αίθουσες για τη διεξαγωγή των φοιτητικών εκλογών, ακριβώς επειδή η ΔΑΠ –μία μόνο από τις πολιτικές δυνάμεις του συλλόγου- δεν θέλει να συμμετέχει σε αυτές. Αυτοί που κατακτάνε την πρωτιά όσον αφορά τα συνέδρια και τις ημερίδες αλλά δεν έχουν μεριμνήσει τόσα χρόνια για την ανακαίνιση των εστιών του παν/μίου, τώρα περνάνε ανοιχτά σε πρακτικές παρεμπόδισης του φοιτητικού συνδικαλισμού.

Με τη στάση τους αυτή, η Πρυτανεία και η Σύγκλητος μετατρέπονται σε μακρύ χέρι της ΔΑΠ χωρίς να κρατάνε ούτε τα προσχήματα. Μετατρέπουν το σύλλογο και τα όργανά του σε τσιφλίκι μιας -δεξιάς- παράταξης και πραγματοποιούν μια δίχως προηγούμενο αντιδημοκρατική παρέμβαση των διοικητικών αρχών στα εσωτερικά του φοιτητικού συλλόγου.

Η ενεργή συμμετοχή όλων των φοιτητών του Παντείου στις εκλογές ΤΡΙΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΗ είναι ένα πρώτο βήμα υπεράσπισης της ανεξαρτησίας των συλλόγων από τις πανεπιστημιακές αρχές και τα μικροπολιτικά παιχνίδια της ΔΑΠ ή οποιουδήποτε άλλου θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση της.

ΣΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΑΝΤΕΙΟΥ

ΤΡΙΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ-ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ!

πηγή: poreia.net

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το