Μετά τους “λαγούς” Τέλλογλου και Χασαπόπουλο ο Δήμος Βερύκιος πήρε το νήμα της στοχοποίησης των εκπαιδευτικών για τα προβλήματα της τηλεκπαίδευσης

Ο Δήμος Βερύκιος, λοιπόν, στον Alpha! Ο οποίος μάλιστα, όπως συνηθίζει, πλειοδότησε και το τερμάτισε.

Ακούστε πως θα λυθεί το πρόβλημα του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου -το οποίο “σέρνεται” και γι αυτό φταίνε οι εκπαιδευτικοί-  σύμφωνα με τον Δήμο Βερύκιο:”Προς τους δασκάλους και τους καθηγητάδες που θέλουν να κάνουν τα κόλπα τους: θα κριθούν ανειδίκευτοι και θα πέσουν στα 800 ευρώ! Απλά είναι τα πράγματα“, είπε.

Δηλαδή με άλλα λόγια τι μας λέει ο μεγάλος αυτός δημοσιογράφος; Δε μπορείς να μπείς στο Σχολικό Δίκτυο; Είσαι ανειδίκευτος, δάσκαλε. Να πέσεις στα 800 ευρώ, καθηγητάκο που μας κάνεις κολπάκια. Που δε θες να διδάξεις εξ αποστάσεως τα παιδιά μας, ρεμάλι.

Κι όμως, ειπώθηκε κι αυτό. Ολο και “καλύτερη” γίνεται η υπόθεση με τις στοχευμένες επιθέσεις εναντίον των εκπαιδευτικών, προκειμένου να “φορτωθούν” τις καθυστερήσεις και τα προβλήματα στην τηλεκπαίδευση.

Δείτε τι είπε ο Βερύκιος (μετά το 10:30′) 

Θα σχολιάζαμε, αλλά νομίζω πως όταν τα πράγματα μιλάνε μόνα τους τα σχόλια περιττεύουν. Μόνο για να ευθυμήσουμε με τους γελωτοποιούς του Βασιλιά τον παραδίδουμε σε μια εύστοχη παρουσίαση του από τους ΑΜΑΝ

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το