Χωρίς ειδικό στον βασανισμό αριστερών μένει η Νέα Δημοκρατία μετά την απομάκρυνση Σκαλούμπακα

16 Ιουλίου 2019

Στήλες:

Κλειδιά:

Μοιραστείτε το άρθρο
Όπως έγινε γνωστό, ο γιος του αρχιβασανιστή της Μακρονήσου, Παναγιώτη Σκαλούμπακα, απομακρύνθηκε μετά την ανάδειξη της 10.507ης ανάρτησης του από γνωστή δημοσιογράφο, αριθμός ο οποίος σύμφωνα με το καταστατικό της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να διαγράφεται ένα μέλος για φασιστικές απόψεις.

Με αναρτήσεις όπως «ότι δεν σας έκανε ο πατέρας μου το 47 – 48, θα σας κάνω εγώ ανθελληνικά καθίκια», ο Σκαλούμπακας ήταν μέχρι πρότινος άγνωστος στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, καθώς εμφανίζεται τυχαία σε φωτογραφία από την ίδρυση της ΟΝΝΕΔ το 1974 ενώ φέρεται να τον είχε ακουστά μόνο ο αντιπρόεδρος Άδωνις Γεωργιάδης, ο Μάκης Βορίδης και μερικές δεκάδες υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την διαγραφή του Χρήστου Σκαλούμπακα, η Νέα Δημοκρατία μένει με μόλις δεκάδες χιλιάδες μέλη που είναι λάτρεις πουλιών που αναδύονται από τις στάχτες τους, γεγονός που προκαλεί προβληματισμό στο Μοσχάτο καθώς αν διαγραφούν όλοι, ο Άδωνις Γεωργιάδης πιθανόν να πρέπει να αρχίσει να πουλάει βιβλία με ιδιόχειρες αφιερώσεις του Στυλιανού Παττακού.

Με ανάρτηση του στο twitter ο γιος του βασανιστή της Μακρονήσου, Χρ. Σκαλούμπακας, μετά την διαγραφή του από τη ΝΔ από τον σάλο που δημιουργήθηκε από απειλητικές αναρτήσεις του, επισημαίνει ότι “Ο Χρήστος Σκαλούμπακας δεν διαγράφεται από την «Νέα Δημοκρατία»! Ο Χρήστος Σκαλούμπακας ΕΙΝΑΙ η «Νέα Δημοκρατία»… και συνοδεύει την ανάρτηση του με φωτογραφία από σεμινάριο στελεχών της ΟΝΝΕΔ, του 1975, επιβαιώνοντας έτσι τις στενές σχέσεις της ΝΔ με την ακροδεξιά και το μαύρο εμφυλιοπολεμικό διχαστικό παρελθόν της.

 

—————————-Διαβάστε και αυτό:

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το
Go to Top