Α΄ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής (Περιστέρι)

Όχι στις απολύσεις στον Αγ. Σάββα, αλληλεγγύη στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην καθαριότητα

 Στηρίζουμε την κινητοποίηση των εργαζόμενων του Νοσοκομείου Άγιος Σάββας για να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος στην καθαριότητα του νοσοκομείου.

Η διοίκηση του νοσοκομείου με την στήριξη του Υπουργείου Υγείας, προχωράει άμεσα σε νέο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη νέων εργαζόμενων στην καθαριότητα, πετώντας έξω από τον διαγωνισμό τους δεκάδες εργαζόμενους που εδώ και δύο χρόνια δουλεύουν σε αυτήν την υπηρεσία.

Ανακυκλώνουν την ανεργία και την επισφάλεια. Στις τελευταίες κινητοποιήσεις των εργαζομένων η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ήταν απούσα, με διάφορα στελέχη του υπουργείου να δηλώνουν προκλητικά «ξεχάστε την μονιμότητα». Η μόνιμη και σταθερή εργασία είναι αδιαπραγμάτευτη. Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του νοσοκομείου καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, δεν είναι 2ης κατηγορίας, ούτε αναλώσιμοι. Γι’ αυτό να σταθούμε δίπλα τους, στον δίκαιο αγώνα για μονιμοποίηση, για καλύτερες συνθήκες και όρους εργασίας.

Απαιτούμε την άμεση μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, προσλήψεις για την κάλυψη όλων των αναγκών, ίση μεταχείριση και δικαιώματα για όλους τους εργαζόμενους.

το Δ.Σ της Α΄ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής (Περιστέρι)   

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το